Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Hiris halus bawang putih dan halia. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis.
Hiris halus bawang putih dan halia.
Hiris halus bawang putih dan halia. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit.
Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Hiris halus bawang putih dan halia. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak.
Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Hiris halus bawang putih dan halia. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Hiris halus bawang putih dan halia. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis.
Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Hiris halus bawang putih dan halia. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Hiris halus bawang putih dan halia.
Resepi Ikan Selar Kuning Masak Lemak Cili Api : Ikan Kembung Masak Lemak Cili Api Pedas Berapi. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit. Hiris halus bawang putih dan halia.
Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Hiris halus bawang putih dan halia. Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit.
Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Taburkan pada ikan dan kukus sehinga separuh masak. Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Hiris halus bawang putih dan halia. Ikan diletak di dalam bekas tahan panas dan dilumur dengan garam dan serbuk lada hitam sedikit.
Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Sediakan pengukus dan panaskan airnya.
Sediakan pengukus dan panaskan airnya. Hiris halus bawang putih dan halia.
Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis. Hiris halus bawang putih dan halia.
Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis.
Hiris halus bawang putih dan halia.
Masukkan sedikit air, cili api yang diketuk dan jus limau nipis.
Post a Comment for "Resepi Ikan Selar Kuning Masak Lemak Cili Api : Ikan Kembung Masak Lemak Cili Api Pedas Berapi"